Ambalažna industrija na globalnoj razini ima značajnu ulogu u području kvalitete i sigurnosti proizvoda, zaštiti okoliša i održivosti razvoja te razvoju mnogih industrijskih grana. Lim Samobor d.o.o. prepoznao je pozitivne trendove u proizvodnji i upotrebi metalne ambalaže. Naš cilj je proizvodnja kvalitetne metalne ambalaže upotrebom ekološki prihvatljivih i energetski učinkovitijih tehnologija i procesa, vodeći pri tome računa o odgovornom gospodarenju otpadom i potrošnji energenata.

Dugogodišnje iskustvo i tradicija u proizvodnji raznih vrsta metalne ambalaže garancija su kvalitete koju potvrđuju naši zadovoljni kupci.

Proizvodnja naše metalne ambalaže započela je davne 1924. godine kada je tadašnja kompanija Shell osnovala poduzeće LIM d.d. čija djelatnost je bila proizvodnja metalne ambalaže za potrebe kemijske industrije. LIM d.d. razvijao se i postao jedan od vodećih proizvođača metalne ambalaže u regiji, a 1990. godine zapošljavao je 240 radnika. Tradicija i kvaliteta poslovanja poduzeća LIM d.d. prepoznata je 2006. godine kada je osnovana tvrtka Lim Samobor d.o.o. koja je nastavila s proizvodnjom metalne ambalaže proširivši asortiman proizvoda. Od tada se kontinuirano ulaže u razvoj poslovanja, modernizaciju proizvodnje, širenje tržišta te tako jača konkurentnost na domaćem i inozemnom tržištu.

Proizvodnja visoko kvalitetne metalne ambalaže različitih veličina i za sve namjene, od metalne ambalaže za prehrambenu i kemijsku industriju, do velikih posebno ojačanih bačvi od crnog i pocinčanog lima odvija se u skladu pravilima struke i međunarodno priznatim standardima vezanim u kvalitetu, zaštitu okoliša i sigurnost proizvoda.

Kvaliteta proizvoda i zadovoljan kupac na prvom mjestu!